Hoppa till innehåll

DK

Igår var jag i skolan till 7 ungefär… hela eftermiddagen och kvällen ägnade jag åt att göra broschyr och skriva lite papper till DK:n, som ska vara inne i morgon. Anders och Alex började vira under tiden, men jag behöver nog inte oroa mig för att inte få prova på det, det verkade vara ganska tidsödande och virpistolen var tydligen inte överdrivet samarbetsvillig.

Hur som helst blev det en jättefin broschyr, eller nåt… det tog ett tag att sätta sig in i Adobe PageMaker tillräckligt, men sen knåpade jag ihop nåt med en jättefin bild på en bäbis med en ölflaska… temat var nåt i stil med att minderåriga får tag i alkohol med hjälp av falskleg och nu har företaget Stenkoll AB utvecklat den fenomenala personnummerräknaren Percy®… vi får se, om jag lyckas konvertera den till något vettigt format kanske den hamnar på min utbildningssida så småningom. :)

Hmm… nu är det meningen att jag ska räkna analys men det orkar jag ju inte såklart. Nåja, har lektion klockan 10 (om en timme ungefär), får väl ta igen det då.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *