Hoppa till innehåll

HG, LOTTA…

Helgen var verkligen helt värdelös med undantag från Idas 25-årssittning på HG i lördags, den var kul… annars har jag misslyckats med det mesta jag har försökt företa mig, exempelvis plugga, klippa mig, göra någonting vettigt över huvud taget som är mer givande än att ligga på soffan och stirra i taket. Fast igår lyckades jag tröstäta enorma kvantiteter sörja bestående av glass, maränger, chokladsås och smarties.

Dessutom gick dragkedjan i de byxor jag använde(r) mest sönder…

Nu är det skola igen och jag har precis suttit på ett LOTTA-möte med alla terminsansvariga på IT-programmet och diskuterat basgruppsobligatoriet. Och nu ska jag gå på ytterligare ett föga givande basgruppsmöte.

*suck*

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *