blöö…

Phew… det hjälpte faktiskt att sätta sig vid datorn en stund, tror jag..? Nu känner jag mig nästan som människa igen och inte som en stor depphög som bara vill ligga i soffan och stirra upp i taket… Hmm, fast det hade förstås varit bra om jag gjorde som jag tänkte – plugga analys i skolan 8-10. Nu är klockan 09.28… Borde verkligen börja plugga snart. :)

Träden är jättefina ute… Alla grenar är klädda i vitt… fast jag vill ha sommar nu, är trött på att det är kallt jämt.

Det är bra att vara med i Studienämnden. :) Vi var på ett lunchmöte häromdagen för att diskutera en enkät som nu har skickats ut till alla på IT, rörande just hur IT-programmet fungerar med PBL och allt. Det var helt okej att sitta där och säga vad man tyckte om enkäten och samtidigt bli bjuden på två olika sorters lyxig pastasallad, flera grönsaksblandningar och såser, frallor med olika sorters Crème Bonjour… mycket trevligt!

Har även ägnat mig åt förberedande arbete inför DÖMD… (D-sektionens öppna mästerskap i dart). Tjejerna i klassen ska dekorera barer innan festligheterna och får därmed förköp och tackfest. Trevligt. Har dessutom lyckats bli med i ett lag på något vis, först skulle jag inte alls vara med, sen skulle jag kanske vara med i ett lag och sen blev jag med i ett annat. Om de nu inte slänger ut mig för att jag inte kan kasta pil förstås, risken finns ju. :)

Annars kretsar livet mest kring vårt onda DK-projekt just nu. Vi virar och skalar kablar och konstaterar att det inte alls syns något personnummer på displayen, trots alla våra ansträngningar. Nåja. Idag blir det att sitta från 15-? och förhoppningsvis finns det kanske någon handledare som kan hjälpa oss. Vi gör alltså en apparat som räknar ut kontrollsiffran (sista siffran) i ett personnummer, givet de nio första siffrorna… mycket spännande, eller nåt.

Har förresten fått omdöme på vår broschyr som jag pratade om härom inlägget… det var såklart helt meningslöst, som vanligt, vi behövde inte ens ändra nåt. Jag har iofs ändrat lite själv så jag kanske lägger upp den nya varianten snart i stället för den som ligger ute nu, men ni (om någon över huvud taget läser…) är väl kanske måttligt intresserade…

Annars har det inte hänt så mycket, fast jag har ätit semla med Jonas i alla fall. :)

En stund senare: Riktigt dålig är jag… nu har jag bestämt mig för att det är så kort tid kvar till lunch att jag lika gärna kan sitta hemma och räkna och käka här hemma sen… LAAAAT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.