Sjuk och eländig

Usch, idag mår jag INTE bra. Jag är sjuk……. jag vill sova. Men jag sitter i stället och fixar med DK-rapporten i skolan. I morse gick vi dessutom upp och tvättade klockan 7.

Igår hade jag iofs redan ont i halsen, men annars var det en betydligt trevligare dag… pluggade lite Analys, blev arg på 1/4 som jag råkade fula dit av någon skum anledning, men det löste sig… gick runt på skolan med Jonas och åt kakor och spanade på Oskar och Malin mfl som var duktiga och informerade under Öppet Universitet… gjorde även cerise slime tillsammans med en massa småbarn. Gick sedan förbi vårt hatobjekt, sal BL31, och lade slimeklumpen på katedern… Längst bak i salen satt en stackars kille och försökte plugga, undrar om vi bröt hans koncentration. :)

Promenerade sedan, drack te och gjorde ingenting i största allmänhet medan Marit Bergman skrek på oss från stereon att vi skulle “stop wasting time” eller hur det nu var. Hej Jonas! :)

På kvällen såg jag och David The Ring på bio. David var mäkta upprörd på de hårda fjortisgrabbarna som satt bredvid och skulle imponera på varandra genom att ideligen skratta och säga att det inte var ett dugg läskigt. Hmm… vi undrade om de försökte dölja något. Hur som helst var filmen bra… det är bra med läskiga filmer där det läskiga inte är alltför konkret… hade gärna sett att den här filmen lämnat ännu mer åt fantasin, det hade gjort den bättre.

Sådär…. nu har skrivaren printat ut rapporten… hoppas den blev fin. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *