Hoppa till innehåll

Färdiga!

Jaaa! Percy räknar rätt! Vi är färdiga med vårt DK-projekt… nu kan vi räkna ut sista siffran i vilket svenskt personnummer som helst, givet de nio första… å så duktiga vi är. Har dessutom slängt ihop en halvhjärtad PowerPoint-presentation som vi ska hålla i morgon. Det är fortfarande oklart vad examinatorerna vill ha i rapporten egentligen, alla säger olika och kommer med “förtydliganden” som är luddigare än bomull.

Och mitt i allt detta är jag dunderförkyld… hoppas på att bli frisk till på lördag då det är party… SunTrip, sommarfest mitt i vintern!

Nu börjar även kursen Ingenjören i samhället, där vi ska besöka något företag… klassen parades ihop och fick skumma projekt, utan någon valfrihet. Jag och Anders blev utsedda att utvärdera kommunikationsformerna på Tekniska Verkens dotterbolag Utsikt… jaha…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *