DK-redovisning

Nu är vi godkända i DK:n! Percy fungerade snällt under demonstrationen också… men det var riktigt drygt att redovisa för det tog mycket längre tid än vi räknat med. Vi hade schemalagt 13-17 och var uppdelade i två delar, så vår grupp skulle börja redovisa kl 15… varför vi givetvis räknade med att vara lediga klockan 17. Inte då. Först skulle alla grupper hålla de muntliga redovisningarna (vi var klart sämst, men…), sen satt alla och väntade medan examinatorerna pratade med varje grupp och sa att alla var jätteduktiga som vanligt… sen visade vi upp att apparaterna fungerade och sen fick vi plocka isär hela grunkan och lämna tillbaka komponenterna. Jag och Anders kom iväg från Muxen (labbsalen) 18.40… då satt fortfarande en stackars grupp och felsökte sin pryl, tyckte synd om dem.

När jag kom hem hade David redan begett sig iväg mot Nyköping. Han har ju åkt till Sälen nu med familjen. Hade såklart (som vanligt) tänkt räkna Analys, men kollade film i stället, japanska The Ring… den var faktiskt en besvikelse, men kanske bara för att man visste vad storyn gick ut på. Men jag tycker att en hel del grejer betonades lite för dåligt. Den amerikanska var visserligen lite för övertydlig ibland med att visa läskiga saker och sånt, men jag tycker att de hade gjort historien mer gripande och att det i den var krångligare för huvudpersonerna att lista ut vad som hänt, i den japanska råkade de liksom bara vara synska hela bunten, ungefär, så de fick veta allt bara så där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *