Middag

Sitter vid datorn iförd en fånig strandklänning och ännu fånigare badtofflor… hmm, det är SunTrip ikväll, fest med sommartema (eller Baywatch-tema om man ska vara noggrann, men det är man inte!). Håller alltså på att prova kläder tills ikväll. Är det alltså meningen att man ska springa runt på Kårallen iförd det här? *häller upp lite mer vodka i ta-med-flaskan* :)

Igår hade jag middagsbesök här hemma. David och jag har ju genom empirisk forskning kommit fram till att maxvärdet på antal människor vid vårt köksbord är 4, så alltså passade det ganska bra att dra hit Jonas, Oskar och Malin (David är ju i Sälen). Det blev grönsaksgryta med massa chili och kokosmjölk, ris som vi råkade koka lite för länge och lite för varmt :), samt Apelsinsnitt från Motala till efterrätt… kan inte i ord beskriva hur snygg den var. :)

Efter maten spelade vi Rappakalja och så fick Oskar och Malin äran att fylla upp de sista två sidorna i min Mina Vänner-bok.

Mycket trevligt… annars var väl dagens stora händelse, i alla fall den mest omtalade, att vi hade en engelsktalande kvinnlig föreläsare som bara hade en knapp knäppt i skjortan. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *