Uteliv…

Jahapp, då har man varit ute i Nyköping igen då… mycket intressant. Hade förfest hos Titti med Tomas (hennes lillebror), Tomas flickvän och hennes kompis, några av Tittis kompisar och så ytterligare några som dök upp… Tittis syster Sara och hennes kille var där i början också, Sara med stor mage… så kan det gå! :)

Sara inflikade till Titti, mig och Tittis kompisar en liten diskret kommentar i stil med “kan man verkligen ha kul på paparatsi (jag tycker fortfarande att det heter Penny Lane… men det är väl kanske tur att det inte är samma ställe längre, det skulle nog kännas ÄNNU fånigare då) om man är över 20?”. Frågan är motiverad… men vi körde på teorin att det går nog bra om man bara inte är för nykter… Körde kanske lite väl hårt på den teorin, jag värmde upp hemma med vin till maten och whisky i kaffet, för att sedan sänka en hel vinare hos Titti och bli bjuden på en drink på paparatsi som jag verkligen inte behövde… så jag gled mest runt och var onykter och återupplevde den klassiska glida-på-Penny-och-inte-ha-koll-känslan… mycket konstigt har hänt på det stället på grund av just det fenomenet. :)

Hur som helst var det faktiskt ganska kul… träffade lite gamla kändisar och tappade totalt bort mitt förfestgäng… i sann Penny-anda saknade jag inte heller möjligheten att involvera mig med nån pojke, men jag lyckades vara en ganska duktig flicka, mitt skumma tillstånd till trots. :)

Det känns riktigt skumt att jag ska bo här i sommar… inte överdrivet sugen faktiskt. Tror jag ska undvika att glida på paparatsi utan koll i alla fall, jag trodde faktiskt inte att det skulle vara SÅ lätt att hitta tillbaka till den känslan… det är ett typiskt dåligt ställe att inte ha koll på.

Idag har jag varit ganska bakis och fixat inför påskmiddagen… huset invaderades av brorsans tre högljudda kottar, fullt kaos såklart. Nu är i alla fall middagen avklarad och jag försöker få tiden att gå tills jag ska se film på TV ikväll, Sånger från andra våningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *