"Jävla håla"

Nu har jag faktiskt nästan räknat det mesta i kapitlet om Maclaurinutvecklingar… nu är det bara kapitlet om differentialekvationer + repetition och inlärning av formler, standardutvecklingar osv kvar… Jag pratar alltså matte, Analys A, tenta om en vecka!!! HJÄLP!! Det är MYCKET kvar att göra…

Var på stan med mamma idag. Innan jag träffade henne gick jag till ICA Kronhallen för att snacka med chefen om min jobbansökan där… men han har såklart påsksemester och återkommer nästa vecka. Nästa intressanta händelse var att jag träffade Thommy med en busig vovve… Thommy är alltså en klasskompis sen högstadiet. Efter det träffade jag mamma vid Åhléns, där alla de coola barnen hänger och är hårda och röker. Jag saknar inte den här staden…

Såg faktiskt några av de coola människorna från min gymnasietid också, just den känslan jag fick då får mig inte alls att längta tillbaka…

Gick runt och spanade kläder ett tag, men hittade ingenting. Det är intressant att handla kläder med mamma… när man var sisådär 15 antar jag att det var ganska pinsamt att gå på stan med föräldrar. Det är det inte nu, men vi lyckas ändå vara ganska otåliga med varandra när vi tittar på, i synnerhet, skor. Mamma har en tendens att vilja släpa in mig i tantaffärer med konstiga skor och tycka att jag ska prova massa fula kreationer, men det har inte jag alls tålamod med… “men man hittar ju ingenting om man inte provar!” säger hon och jag står bara och vill därifrån och tycker att de aktuella skorna är jättefula och skulle passa Agata 64 år, ungefär. Men det är rätt okej. :)

På hemvägen slank jag in på bibblan och kopierade leg och sånt… det måste man nämligen göra för att få komma och partaja i Uppsala under valborg och det hade jag tänkt. Ska hälsa på Ingela!! Kul, kul, kul, henne var det alldeles för länge sen jag såg.

På väg hem gick ett gäng killar förbi mig, uppskattningsvis samma ålder som jag eller något äldre… en av dem ställde sig och såg frustrerad ut, tog i ända från tårna och skrek “Jävla håla!”. Jag förstår honom… jag skulle inte ha velat bli kvar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *