David

Jahapp… Nu har jag ägnat en del av dagen till allvarliga samtal med David, min före detta pojkvän och sambo. Vår slutsats blev väl ungefär att vi inte ska umgås längre eftersom det är för jobbigt och kan bli ännu jobbigare… så kan det vara. Tråkigt.

Sitter och bråkar med pappas cd-brännare… det går inge bra! Hittills har den förstört 2 skivor och är väl inne på att sumpa den tredje nu, misstänker jag. Jaja… de har i alla fall jäkligt mycket bättre modem, skärm och upplösning här än jag har hemma… och massa hårddisk.

Var ute lite idag… när jag träffade David, vi satt större delen av tiden och slängde pinnar i Nyköpingsån. Nyköping är faktiskt finare än Campus Valla och Ryd… kände verkligen det när jag gick ut i mammas och pappas stora trädgård med massor av vårblommor, fåglar och en hare som skuttade iväg när jag kom. Men Nyköping har bara fjortisar och gamlingar, samt några i mellanåldrarna som blivit kvar och bara är tragiska…
Nåt som är typiskt bra är i alla fall VATTEN. Ska bo nånstans vid kusten sen… det är ett måste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.