Hoppa till innehåll

LOTTA & Nyköping

Igår var jag på konferens på det överdådiga Frimurarehotellet i Linköping. :) Det var LOTTA-gruppen (alla terminsansvariga för IT-programmet, mfl) och Studienämnden mfl som diskuterade PBL, vinjetter och dylikt. Det hela pågick från 8.30 till 16.30 och var faktiskt helt okej för det mesta. Vi fick massor av mat, fika, frukt och godis. När vi gick på lunchen blev vi imponerade av den stora buffén med massor av vegetariska (och lite andra) läckerheter, pastasallader och grejer… för att sen upptäcka att det bara var förrätten. :) Inget att klaga på, utom möjligtvis att man blev lite för mätt.
Förmiddagen ägnades åt att fortsätta formulera basgruppshandledardokumentet, som vi tjatat en del om förut, men nu såg man ju i alla fall att arbetet gått framåt. :) Sen diskuterade vi hur vinjetter bör vara och lite sånt. Mot slutet blev dagen lite seg och jag och Niklas förlorade nog koncentrationen lite och satt och kladdade på våra fina anteckningspapper i stället… När det var en kvart kvar skrev han alla siffror från 15-0 och kryssade en varje minut som gick. :)

Nu är jag i Nyköping, faktiskt… Det ingick inte alls i mina planer att åka hit så tidigt, men diverse saker gjorde att jag tyckte att det var en bra idé. Får hoppas att jag lyckas plugga lite matte även utan att sitta i BG-rummet med klasskompisarna.

Tihi, jag har fått ett mail från Björn… min favoritutbytesstudenttysk från min tid i USA. :) Han som sen sprang iväg och gifte sig med nån jäkla amerikanska… nu hade det tydligen skitit sig, så han ägnade sig åt att plocka upp kontakten med folk. Vilken timing… vi kan bilda nysinglades klubb eller nåt. Blir väldigt nostalgisk när jag tänker på honom faktiskt… han var söt. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *