Hoppa till innehåll

Teater & toga

I onsdags såg jag En midsommarnattsdröm med Katharsis, en teatergrupp här. Det var kul, men som vanligt blir den besvärliga efterföljande effekten att jag vill teaterapa mig själv…

I torsdags var det Donnamiddag och togafest! Jag, Malin, Einar, Ida, Frida och Malin (en till..) inledde redan 14.30 med att dricka öl på torsdagskröken. Mycket trevligt… sen åkte Malin och jag och handlade lite, hämtade grejer hos mig och satte oss i hennes korridor med Jonas, Oskar och David och jobbade på nästa fördrink… Eftersom det snöade och var allmänt kallt och jobbigt ute tog vi sen bussen ner till stan och Platå, där tjejmiddagen skulle äga rum. Jag hade faktiskt tur med bordsplaceringen och hamnade med trevliga människorna och närmast de som gycklade så att jag såg bra. Det var riktigt kul faktiskt! Efter middagen dansade vi en liten stund (konstigt folk, vad sägs om denna öppningsreplik från en kille: “Snälla, knäa mig inte!”..?? Enligt honom var det säkrast att säga så till flickorna i Stockholm… jaha??), men sen begav vi oss åter mot Malins korridor i Ryd där vi tillsammans med Anna bytte om till toga och applicerade fina tatueringar (jag hade en streckkod på armen, vilket visade sig vara väldigt populärt hos Oskar :) ). Sen traskade vi i snön med bara ben till Kårallen och festade vidare… ett härligt inslag var hoppborgen där vi studsade runt tills vi var fullkomligt utmattade (det dröjde inte så länge…).

Mmm… kul var det. Sen dess har jag väl ägnat alldeles för mycket tid åt pojkbekymmer… pojkar är besvärliga. Eller så är det jag som krånglar till det för mig. Hmm…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *