Hoppa till innehåll

LinCalc och mössa

Aaaaaaah!!! Nu funkar Saras och min LinCalc (javaprogrammeringsuppgift som skulle varit klar för länge sen) äntligen fullt ut! Vi satt länge och väl för att till slut inse att vi jämfört en sak med två grejer i fel ordning…

Min mössa försvann igår, på bussen från stan eller i Ryd C. Mycket tragiskt. Jag och Jonas var på stan och köpte lakan till den stundande togafesten… och i Ryd C köpte vi Klorin för att förstöra dem. :) Tänkte batika dem, nämligen. Hur som helst försvann min röda fina mössa någon gång på hemvägen. Saknaden är stor!! Klarade mig dock ganska bra utan mössa i morse när jag cyklade hit till skolan, men det är ju lite omysigt att inte ha mössa när man är nyduschad och har vatten i öronen….

Igår hade vi redovisningar i Ingenjören i samhället. Jag och Anders var först ut och våra företagskontakter var på plats. Vi gjorde väl en okej presentation som exakt höll tiden (fast vi hann inte säga riktigt allt vi tänkt..) och efteråt fick vi presenter av Utsikt! Varsin jättefin kockkniv i värsta seriösa metallådan… ascoolt!

En annan nämnvärd sak är att det har kommit en ny tematant till temainstitutionen och det var hon som gav oss kritik igår. Hon var BRA, till skillnad från allt annat vi upplevt från tema… riktigt jäkla bra, det kändes enormt uppfriskande! Hon visste vad hon tyckte, hade bra åsikter och höll fast i dem, var benhård men gick att diskutera med.Jag är grymt imponerad.

I måndags var jag på Kårrullen med David igen, filmen var En kärlekshistoria, en jättetuff svensk gammal film. Kanske inte riktigt det tema man helst väljer för film med exet, men… Usch, det är jobbigt allting. Jag vill ju att han ska vara glad och veta att han är bra, men det är ännu svårare att få honom att vara det nu när jag har lämnat honom, såklart. Han förstår inte hur bra han är och nu när jag har dumpat honom spelar det ingen roll vad JAG säger… eftersom han tycker att han kan dra slutsatsen att han inte är tillräckligt bra för mig. Men det är klart att han är, det var ju VI som inte funkade längre, inte han. Det är jobbigt…

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *