Hoppa till innehåll

Projekt & middag

I torsdag genomförde MLd (jag och Jonas har såklart ingenting med det hela att göra…) ytterligare ett projekt. I julas blev ju UNDERBART-konstverket utanför ingång 27, B-huset, julpyntat… nu är det snart påsk, så nu blev det följdaktligen påskpyntat. Mycket vackert.

Igår försökte Einar och jag dra ihop lite folk för att laga middag. Det gick inte så bra, men vi klarade det rätt bra själva. Det blev jättegod lax… lätt det godaste jag ätit på hur länge som helst, ungefär. Måste ju nästan tipsa:

Asiatisk fisk

500g lax
2 dl grädde
hackad vitlök, 3 klyftor blev rätt bra
1 msk lime
1 tsk farinsocker
1 tsk ingefära
1 tsk salt

Smörj en form, lägg i fisk och allt jox ovanpå, grädden runtom fisken… in i ugnen ca en kvart på 225 grader.
Servera med ris.

Mmmmmm!!!

När vi hade ätit kom Niklas och hans kompis Erik förbi för att hjälpa oss spela Rappakalja och precis när vi skulle börja fick vi även sällskap av en onykter Jonas som hade capsat upp en back 3,5-or och nu slog oss alla i spelet medan han smuttade på min beryktade banansprit från Vietnam… kul var det i alla fall.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *