Hoppa till innehåll

En rubrik…

I förrgår ringde David och sa att jag hade post att hämta, vilket kom att leda till att vi gick och handlade och lagade middag tillsammans. Det är trevligt att vi kan göra saker tillsammans, dock är det en bit kvar tills det blir lätt att umgås, antar jag…

Sara och jag har tagit itu med javan igen, vi hade ju saker att rätta till innan godkänt och så fick vi ett jobbigt felmeddelande, som vi tillsammans med handledaren nu listade ut att det berodde på en jättetrivial grej vi (okej, jag…) missat. Men när vi rett ut det kom vi givetvis på att vi hade flera problem och dem har vi inte löst ännu… morr… vill bli godkänd i den där kursen snart.

Fantasifull rubrik va? Orkade inte komma på något fyndigt. Nu ska jag räkna matte… suck.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *