IKEA m.m.

Det blev inget Kårrullen i måndags, det var inställt. Vi gick till Bosses glassbar i stället och fnissade åt konstiga människor, bland annat en konstig bufflig gubbe som kom in och var allmänt negativ över allting. Han undrade när de stängde och tjejerna bakom kassan förklarade att de inte hade någon särskild tid, idag skulle de stänga om cirka en halvtimme, men varje dag gjorde de en bedömning utifrån hur mycket kunder som kom, hur kallt det var och så vidare. Varpå gubben röt “men är det kallt kan ni väl ta på er mer kläder”! Det finns folk till allt… smartskaft.

Igår var Jonas och jag på Biltema och IKEA och skaffade diverse förnödenheter. Nu har jag äntligen bestick och andra livsviktiga köksprylar… skönt att slippa rota igenom diskställen och allas lådor varje gång man ska äta nåt. :) Vi lyckades räkna lite analys också faktiskt, så nu har jag väl officiellt börjat med den igen.

Har faktiskt till och med varit på lektionen idag… jag hade 2 poäng (av 10 antar jag) på duggan, yihaa… Men jag hade 5 på första och 6 poäng totalt ger en bonusuppgift på tentan, så det fick jag i alla fall. Min matte har verkligen blivit lidande av den senaste tidens strapatser… det är inte så kul att göra slut och att flytta. Jaja… jag kanske inte hade klarat analysen ändå, vem vet.

Nu har Anders och jag just skrivit färdigt vår rapport i Ingenjören i samhället en andra gång och skickat till TEMA-folket… hoppas att de inte kommer på alltför mycket att klaga på den här gången. Lägger väl upp den på min skolsida så småningom antar jag, om jag nu orkar koppla upp med mitt jäkla modem hemma. :)

Har för övrigt fått ett alldeles eget telefonnummer nu, världens snyggaste dessutom! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *