DÖMD osv

Sådär… nu är DÖMD över… nu har jag kastat pil och förlorat mot Consafe Infotech, som för övrigt gick till final och kom tvåa. Mitt lag vann i alla fall sin första match, men då behövde inte jag kasta.

Sittningen var ganska kul, men tyvärr hade jag bara en människa att prata med. Han var trevlig, så det var okej, men lite trist är det ju att bli placerad på ett hörn med tre tomma platser, en enda trevlig kille och resten typ antingen för långt bort eller… ja, vad ska man säga…

Idag har jag en rätt låg dag… har legat i sängen och gjort ingenting fram till kl 15 då jag var tvungen att åka till skolan för handledarträff angående rapporten vi skriver om intern kommunikation… typiskt dåligt egentligen, man mår bättre av att komma ut och träffa folk. Jaja… låg hur som helst och kramade på min nya pojkvän… :) Tror inte jag har skrivit om honom faktiskt… men jag köpte honom på stan i förra veckan… han är en tyggris… han är tyvärr inte lika bra att krama på som en riktig pojke, men alltid något. Skrev för övrigt inte alls om den dagen, men det var ju kanske också nämnvärt egentligen att jag och Niklas var på Bosses Glassbar, vilket var första gången för mig.

Nu ska jag på Kårrullen med David…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *