Hoppa till innehåll

FörDöMD

Igår var det kravall och inte vilken som helst utan FörDöMD… vi hade grillfest hos Peter här i Ryd först, lite optimistiskt att grilla ute redan kanske, men det gick bra och var trevligt. Sen bastade vi… jag, en tjej till och så 15 killar… jag fick se mer än jag behövde… har nog förresten blivit lite bortskämd… 15 nakna och blöta mansöverkroppar till trots kunde jag bara tänka att Davids minsann är mycket finare… men jaja, den har jag ju inte tillgång till längre…
Träffade förresten David på kravallen och fick en bamsig kram (vilket jag inte får annars) varpå han bara ville bli av med mig och efter det var väl feststämningen sådär… men annars var det trevligt i alla fall. Fick träffa den mytomspunne Henke, Jonas kompis som var på besök.
Idag har jag och Anders gjort ett till besök på Utsikt, företaget vi ska skriva rapport om/till… och nu tänkte jag ta ledigt resten av dagen, skita i analysen och filosofera över mitt liv i stället… tror jag i alla fall, vi får väl se.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *