Hoppa till innehåll

Tillbaka…?

Ja… då tänkte jag skriva lite här igen då. Kan väl lika gärna beta av dag för dag vad som hänt, antar jag. :)

Vecka 11…
Denna vecka kände jag inte för att skriva eftersom jag funderade och funderade på mitt förhållande… men det hände väl inte heller så mycket revolutionerande, vi såg Minority Report på Kårrullen, jag höll en informerande presentation i skolan om att ljuga och det gick ganska bra faktiskt, tjejerna i klassen jobbade med att dekorera inför DöMD, en stor tillställning nu i helgen, jag ringde Aktersnurran och fick veta att jag inte får sommarjobb där eftersom man måste börja jättetidigt, David skaffade en webbkamera och vi gjorde lite fina leranimationer, jättekul…

…och på söndagen gjorde jag slut. Det var såklart inte lätt eftersom det fortfarande fanns sånt som var bra mellan oss… men vi var båda överens om att inte allt var bra och jag slutade väl till slut att tro att det skulle bli bättre.

Vecka 12 var väl ungefär den längsta i mitt liv… måndag-tisdag gjorde jag verkligen ingenting vettigt, deppade och grät och blev tröstad av Jonas. På tisdagen gick jag till Stångåstaden och gick därifrån med nycklarna till mitt nya korridorsrum… Jonas var snäll och tvingade i mig mat och lånade ut Lure (gosedjur) så att jag inte skulle behöva sova ensam. Vad skulle man ta sig till utan snälla kompisar?

Sumpade hur som helst skolan totalt… gick visserligen dit på onsdagen, men analysen har garanterat fått lida. Vi hade dugga igår, det gick INTE bra.

Har lyckats undvika att laga mat i korridoren ända tills igår, en vecka efter att jag flyttade in. Då blev det förstås 2 riskakor till middag någon dag, men flera dagar var jag faktiskt sysselsatt med något hyfsat vettigt. Ex:

Onsdag
ABB-kväll i skolan. Föredrag med ABB och sen bjöd de på öl, smörgåstårta och kakor. Mycket trevligt! Jag var glad att slippa sitta ensam och deppa på mitt rum… Efteråt kollade jag på Austin Powers Goldmember med Jonas, Sven och den tyska utbytesstudenten i deras korridor.

Torsdag
Jag och Anders gjorde studiebesök på Utsikt, dotterbolag till Tekniska Verken. En del av kursen Ingenjören i samhället, där vi ska skriva rapport om kommunikation… som har med företaget att göra alltså. Ganska flummigt…
På kvällen var det tentakravall… David var med oss IT:are och festade, det var väl inte helt muntert alla gånger, men… slapp äta hemma eftersom vi beställde pizza på förförfesten hos Chrille. Sen blev det grisig förfest hos Christopher…

Fredag
Övade med mitt DöMD-lag och åt tacos med dem. DöMD är alltså D-sektionens öppna Mästerskap i Dart, som äger rum nu till helgen. Jag ska kasta pil med lite trevliga IT2:or. Sen är det såklart kravall, sittning, eftersläpp och sånt där också. Hmm, hur som helst var det ganska intressant att prova dart, jag hade ingen aning om hur det funkade.

Lördag
Försökte plugga lite i skolan, vilket inte gick särskilt bra. Sen hamnade vi några stycken hemma hos Niklas, gick och åt pizza och “råkade” sedan börja dricka öl och dra igång party. Kul!

Söndag
Tvättade och flyttade grejer med David…….. brunch på HG, riskakor till middag…

Tja… och den här veckan har det väl inte hänt så mycket… jag, Niklas och Jonas åt våfflor efter duggan på våffeldagen, det var trevligt. Duggan gick åt h-e, men jaja… Vad är väl en klarad analyskurs…

Imorrn är det DöMD-kravall..!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *