Hoppa till innehåll

Tentaplugg

Blööö… jag har verkligen inte stor chans att klara tentan i morgon… men det är knappast ens mitt största bekymmer, så jag orkar knappt bry mig och ta tag i det hela. Har blivit bra på att vakna precis innan klockan ringer igen… ställde den på 7.30 imorse, vaknade med ett ryck från en obehaglig dröm 7.28… sen kunde jag verkligen inte komma upp ur sängen, jag låg bara där nedtyngd av den jobbiga drömmen och allt annat som är jobbigt… nu är jag i alla fall i skolan och pluggar, men min koncentrationsförmåga är begränsad…

För att sluta låta så negativ kan jag berätta nåt positivt i stället; Ingela kommer hit på fredag! Och sen blir det Uppsala över valborg…

Riskerar dock att bli negativ igen… jag börjar irritera mig så smått på korridorslivet… någon har “lånat” min konservöppnare (sån där avancerad variant som man skruvar på…) ur min kökslåda och inte lagt tillbaka den… någon envisas med att använda och flytta min kökshandduk… någon har flyttat mitt bröd från min hylla i frysen och lagt dit ett paket fiskpinnar… varför?! Om nån har en konservöppnare till övers är jag ett lämpligt objekt för donation. :)

Nu ska jag fortsätta misslyckas med uppgifter på övningstentor…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *