Hoppa till innehåll

Kuggad

Sådär, nu har jag kuggat analystentan… jag glömde en 2:a utanför en parentes (och släppte igenom det!), löste allt det svåra i en uppgift för att sen ta en fånig grej för givet i stället för att använda hjärnan, så där blev det fel… jaja… jag får se det från den ljusa sidan, nu kommer jag ju lära mig analysen mycket bättre när jag får plugga in den en gång till. Jag vet ju att jag har luckor så det var väl inte mer än rätt.

Tentapluggandet har varit mest pest och kolera, men inte enbart… dagen innan tentan avslutade Niklas och jag dagen med att plugga ute i solen och sen steka en massa pannkakor, äta upp dem, bli jättemätta och jobba ner magarna till normalnivå med hjälp av en promenad… dagen innan avslutade jag också dagen med plugg i solen med Frida och en glass. :)

Efter tentan dränkte vi våra sorger genom att capsa hos David. Efter ett tag stack David mfl till hg, men jag, Niklas och Peter stannade kvar av någon anledning… har sällan skrattat så mycket som när vi alla tre fatalt misslyckades med att frambringa välljud ur Davids didgeridoo (eeh, stavas?)… sen blev vi också på bushumör och blåste upp en massa ballonger och lade i Davids påslakan. Som tur var tyckte han också att det var ganska kul. :)

Idag har vi haft två föreläsningar i nya kursen, fysikaliska modeller. Inte nån återhämtningstid efter analysen här inte… jaja, får se hur det går.

Nu ska jag alldeles strax plocka upp Ingela som kommer och hälsar på över helgen. Precis vad jag behöver faktiskt, eftersom jag känner mig riktigt jäkla låg idag… ska bli mycket trevligt att träffa henne igen, har typ inte setts på 2 år!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *