Hoppa till innehåll

Ingela & Japan

Sådär… nu har Ingela återvänt till Uppsala, efter en stärkande brunchbuffé på hg… det blev en klart godkänd helg faktiskt! I fredags kom hon ju vid sjutiden på kvällen, vi lagade en god middag och gick en promenad. Igår var vi ganska öppna för förslag och hamnade på japansk sittning hos Jonas & c:o efter en runda på stan. På stan letade vi saker som hade med Japan att göra och fikade på Berget, ett jättemysigt café med bostadshuskänsla. Inhandlade jättefina teaterkritor och spökade ut oss… till sittningen kom vi med bleka ansikten, målade ögon, jätterosa “ögonskugga” och håret i knut med grillpinnar i… o så vackra vi var! Eftersom man visste att temat var Japan kunde man förhoppningsvis dra någon sorts parallell till geishor eller dylikt.

Sittningen var jättetrevlig! Ungefär 10 pers eller så hade trevligt, vek pappersfigurer och sjöng modifierade japananpassade sånger… Efter sittningen stannade vi kvar i korridoren och festade friform och det sjöngs en massa mer sånger. Jättekul.

Idag är det bara regn, regn, regn… och nu ska jag ut i regnet för att spela spel hos Peter..!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *