Hoppa till innehåll

Diplomacy

Igår blev det alltså spelkväll hemma hos Peter! Det aktuella spelet var alltså Diplomacy och jag fick det beskrivet som “RISK utan tärning, ungefär”. Det var väl ganska med sanningen överensstämmande… jag kände mig precis lika oförstående inför Diplomacy innan vi kommit igång (och ett bra tag efter :) ) som jag gjorde första gången jag spelade RISK. Men jag tror att det kan vara riktigt skoj när man fattar faktiskt. :) Det tog sin lilla stund, vi fick avbryta efter en halv omgång eller så, för att det blev så sent… men det gick ganska bra att bestämma att man slutade då i stället…

Suck… orkar inte, vill inte… jaja, nu ska jag strax ha BG-möte om fysik.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *