Hoppa till innehåll

Vara kär…

Jag vill vara kär… men det går inte… det är nog typiskt svårt att bli kär i någon när man bara tänker på den som man har bestämt att det ska vara slut med… och det är typiskt svårt att sluta tänka på… det finns så mycket jag vill att han ska förstå… men det känns inte som att det går hur mycket jag än förklarar… och han har helt glömt bort viktiga saker jag sagt för länge sedan… som bevisar att han har fel angående saker… varför lyssnade han inte på mig då, tog mig på allvar..?

Jag behöver en kram!!!

longing for the day when he wont occupy my mind
I guess Ill just have to wait another while…
/ Marit Bergman

Behöver jag tillägga att det går dåligt att plugga fysik idag?

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *