Hoppa till innehåll

Sommarjobb!

Åh… nu är jag tillbaka hemma i Linköping igen. I morse var jag på intervju om sommarjobb på Miltronic vid hamnen i Nyköping. Fick senare ett telefonsamtal med beskedet att jag får jobbet! Jag ska jobba heeeela sommaren, 10/6-5/8 tror jag att det var, med att fakturera och sånt där. Månadslön 15300… helt okej! Det är så skönt att kunna sluta jaga jobb..! Nu kan jag i stället planera framtida datorinköp. :)

En annan trevlig överraskning när jag kom hem: Jag får heta Ferry H nu i stället för Jöngren J… vi snackar alltså trappuppgång. Mitt namn har kommit upp nu, som ett resultat av mitt lilla besök på Stångis… jag har inte nämnt det va? Jag har fast uppkoppling sen dess också! Tack vare att jag fått låna Niklas dator med nätverkskort… Och så har de rensat avloppet från badkaret samt faktiskt STÄDAT badkaret, det är renare än när jag flyttade in. Ska bli en fröjd att duscha i morgon…

Nu har jag precis varit på dagens andra intervju… den senare handlade om D-group, sektionens fina festeri. Vi får väl se hur det går, betydligt hårdare konkurrens om de posterna än det verkade vara om mitt sommarjobb…

Skönt att vara hemma… är lite kluven inför att tillbringa hela sommaren i Nyköping… men det blir säkert bra…

Nu ska jag äta nåt och sen är det Kårrullen med Niklas, Gosford Park är kvällens film!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *