Hoppa till innehåll

SOF

Phew… nu har jag och Niklas varit duktiga och suttit och pluggat fysik tills strax innan kl 22… hann riktigt mycket faktiskt, det var länge sedan jag var så effektiv i skolan. Måste ju kompensera lite för helgen som bjöd på mycket kul men inget plugg. Det var ju StudentOrkesterFestival… I torsdags hade vi första mötet med nya D-Group som sedan övergick i förfest med grillning innan kravallen i Folkets Park (SOF-området). Jätteskoj. Verkade vara ett trevligt gäng… kravallen var jättekul såklart.

På fredagen blev det mindre fest eftersom jag och Niklas jobbade som servicefunkisar från 21-03… det var hur som helst riktigt kul ändå. Vi behövde inte göra så mycket betungande saker, vi gled runt och kollade läget, träffade folk, bytte lite dasspappersrullar och hämtade kaffe till Chrille som stod still och vaktade ingången till ett disco…

På lördagen spanade vi in åtminstone slutet av Kårtegen… och sen var jag på någon sorts sittning hos Jonas o c:o… sen drog vi till en korridor på Vallavägen innan vi slutligen kom till området och hade jättekul…

Såg David skutta runt med Lithe Blås ett par gånger också… spännande. Kul att han hittat nåt att göra.

Imorrn är det fysikdugga 8-10 och fysikgruppuppgift 10-19… härligt…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *