Hoppa till innehåll

Fysik, minigolf o sånt

I tisdags hade vi en underbar dag… inledde med dugga i fysik och fortsatte med en seg gruppuppgift… Fysik oavbrutet från 8.30 till 18.30… Duggan var en sån där med svarsalternativ, jag fick 6 av 10 poäng, vilket ger mig 0,5 poäng till tentan… Fysikuppgiften var upplagd på ett ganska kreativt sätt, vi satt i våra basgrupper och kommunicerade med examinatorn via ICQ. Fick en massa ruskigt jobbiga uppgifter och skulle dessutom bygga en kastmaskin… det hela blev ganska segt och utdraget, men till slut var vi med nöd och näppe godkända i alla fall…

Igår ägnade Niklas och jag förmiddagen åt att plugga fysik på NH… hade dock inte särskilt bra flyt, det var svåra grejer ju! Tog tidig lunch och åkte hem till honom i T1 och grillade hamburgare… lyxigt! Sen var det föreläsning och efter det demonstration av kastmaskinerna vi gjorde dagen innan… och sen orkade vi inte plugga mer utan gick och spelade minigolf, jag, Niklas, Einar, Ponka och Petter. Einar sopade mattan med oss alla, jag kom nog ganska sist, men jag spikade 2 gånger i alla fall, man får vara glad över det lilla. :) Hade dessutom publik under hela rundan, en suspekt liten man som stod och följde oss med blicken när vi spelade och då och då kom med underliga kommentarer…

Efter det var det dags för D-Groupfotografering… vi ska illustrera olika fester i nya nolletidningen. Jag och Frida klädde ut oss i togor och låtsades att vi var på togafest… Bildexempel här! Mycket vackert…….

Jag var rysligt jäkla trött hela dagen men fick i alla fall ta en tio minuters powernap innan det var dags för gratisk filmvisning på HG, svartvit japansk gammal rulle. Intressant.

Idag har det väl inte hänt något direkt spektakulärt… fysikföreläsning, pastavagnslunch med Niklas ute i regnet (!), jag och Anders är godkända på rapporten i Ingenjören i samhället, BG-möte, hem och tvätta o laga mat… jag har förresten varit duktig och fixat 6 matlådor! Vet inte när jag senast hade med mig matlåda till skolan, har bara ätit ute hela tiden, inte ekonomiskt ju…

Hmm… ok… plugga mera fysik nu? *suck*

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *