DATOR!

Jag har beställt dator!!! Från Dell… 12 loppor ska jag punga ut med. Har ingen större koll på datorkomponenter egentligen, men jag hoppas att det blir bra… tog ett paket som hette Dimension 2400 – Performance (24003DA) och konfigurerade om litegrann… nu ska jag få en alldeles egen dator med massa egen hårddisk… *glad men nervös, tänk om jag har valt dåligt..*

Idag fyller pappa 60 år och föräldrarna är ganska bakis efter nattlig uppvaktning som jag inte alls märkte… Tydligen kom det några stollar 00.15 i en buss där de hade dukat upp surströmming och en massa sprit. Träffade en seg pappa som var uppe och drack vatten i morse när jag skulle till jobbet. :)

Härligt väder… dåsade ute i solen när jag kom hem och sen åkte jag med mamma, pappa och farfar en sväng till hamnen och åt glass på Aktersnurran och promenerade runt litegrann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *