Hoppa till innehåll

Trasiga strumpor

Idag jobbade jag över 2 timmar och hann ändå inte klart med allt jag borde ha gjort idag. :) Ska hur som helst sluta tidigare på fredag nu, eftersom Jonas kommer och hälsar på på torsdag! Annars bjuder helgen på firande av pappas 60-årsdag, som alltså är i morgon!

Jag har börjat ett projekt att rensa ut alla strumpor med hål i, eftersom jag stör mig så oerhört mycket på dem… nu åker de ut, även om de pryds av söta kor eller balla älgar. Trist, men vad gör man. Behöver jag nämna att strumplådan plötsligt blev mycket mindre sprängfylld?
Borde göra ett liknande projekt i troslådan här hemhemma, eftersom alla konstiga trosor som jag aldrig använder längre har hamnat där och alltid är ivägen när jag letar nåt som går att ha på sig. :)

Ja… ungefär så spännande har min dag varit. Jag har faktiskt städat också och kopplat upp till D-Groups nya serverplats i Daniels garderob. :) MYCKET bättre än skolans server.

Har även bläddrat i mammas jättebra kokbok och planerat den vegetariska delen av pappas födelsedagsbuffé… tema: pesto! Hemgjord! *sugen*

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *