Hoppa till innehåll

Sommarträff D-Group

Då har ännu en helg gått till historien! Det var sommarträff med D-Group ute på Näsudden i Oxelösund. I fredags droppade groupisarna in en efter en i stugan och vi hade en riktigt mysig kväll och avnjöt smaskiga varma mackor. Det allra första vi gjorde var förstås att låsa in mina nycklar i boden, men det gjorde inte så mycket, eftersom pappa var på väg ut med lite trädgårdsstolar. Tur att vi gjorde det då och inte väntade tills mitt i natten eller nåt. Sju av de femton sovplatserna, samt våra grejer såklart, fanns ju i boden, så det hade blivit lite konstigt om den plötsligt inte var tillgänglig…

Hade ganska tur med vädret, vi satt ute och åt och badade och solade… men satt inne och gjorde duktigsaker när det regnade. Vi har gått igenom vad som händer i nolle-p, bestämt tema, spånat gyckel, funderat på klänningar, fotograferat oss till “straffregistret” (fotolista över oss så folk känner igen oss när vi ska in gratis på fester och sånt :).. ) och hemsidan, badat och solat och haft tångkrig, lekt “jag har aldrig” och allt möjligt. :)

På lördagen blev det pastasallad till lunch och hamburgare till middag. Givetvis hann vi även förtära en del alkohol. Vi fick sällskap av en mycket orädd ekorre som glatt gnagde i sig av brödbitar doppade i drycker mycket olämpliga för små djur… undrar hur den stackaren mådde sen. Som tur var kom han tillbaka och åt frukost med oss idag och det verkade inte som att han fått några bestående men. :)

Nu är jag hemma igen och njuter i alla fall av att vara ren och fräsch, men inte över att behöva gå till jobbet i morgon…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *