Hoppa till innehåll

Svart klegg

Ständigt dessa projekt… den här veckan är vigd åt att förbereda helgens sommarträff med D-Group ute på Näsudden. (Ordförklaringar: D-Group = festeriet jag är med i, Näsudden = ställe vid havet där man kan tillbringa somrar om man är mina föräldrar eller min brors familj)
Har precis rengjort en massa grillgaller… yuck… stelnade köttsafter och kol från förra året… mmm… Jag såg jättegullig ut när jag var klar, svart om tröjan och hela händerna och långt upp på armarna, svarta fläckar/prickar stänkta i hela ansiktet… Är fortfarande halvsöt under naglarna, nåja, vem bryr sig.

Annars är det jobb, jobb, jobb… Nu är det sista veckan för Inger och Lisa innan semestern, vilket innebär att jag får en massa saker att hålla reda på framöver… ska bli kul att ta lite mer ansvar själv, men samtidigt lite läskigt att det inte finns nån som har koll på saker, eller vet hur man får det… jag vet ju inte hur allt ska vara.

Mina föräldrar (ok, mest mamma, eftersom pappa inte bekymrar sig särskilt mycket om mat så länge det finns nåt att äta) har fortfarande en konstig inställning till vegetarisk mat, förresten… man kan absolut inte laga det! Det finns ju ingenting man kan göra, vad skulle det kunna vara? Och när jag lagar tittar de misstänksamt på det och säger att “jomen det ser ju gott ut… är du säker på att du inte ska ha lite kött”…? :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *