Jonas & pappa 60

Eftersom det var mycket svårt att hitta en helg som utgjorde ett lämpligt tillfälle för mig att återgälda Jonas gästfrihet fick det bli den helgen vi även skulle fira pappas 60-årsdag… men det var ingen nackdel, det blev en ganska liten fest med god mat och massa kvartettsång från barbershopgänget såklart.

Har guidat Jonas i Nyköping, varit på Gästabudet (teater i autentisk miljö på Nyköpingshus), hyrt film (Ciderhusreglerna, bra, men vi var överens om att den inte gjort något bestående intryck), fikat på Hellmans, ätit glass på Aktersnurran osv osv osv…

Men nu är det vanlig vecka igen och jag sitter på jobbet med en stooor hög papper att gå igenom på olika sätt… Nu är det bara 4 veckor kvar att jobba, har redan jobbat 5..!

Planen för denna vecka är annars att komma igång ordentligt med att göra D-Groups hemsida. Får hoppas att det går bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *