Hoppa till innehåll

Springa

Ännu en arbetsdag… och 27 grader ute när jag slutade! Varpå jag fick för mig att det var dags att ge sig ut och springa i Ekensbergsskogen. Tog dessutom det gula, fula spåret (fula som i långa, halvmil) i stället för det röda jag brukar ta, och det gick ju som det gick. Jag kan verkligen inte springa mer än en kvart i mina skor… Efter 18 minuter hade jag elaka skavsår, men pinade mig i 10 minuter till tills jag fick sluta för att det gjorde så ont i foten… och gå i stället. Då var även mitt knä riktigt mysko, vilket det varit hela tiden, men jag bestämde mig för att strunta i det… Varför måste det vara så besvärligt för? Och visst, jag kan köpa ett par nya, dyra, kvalitetsskor… men vad har jag för garanti för att de verkligen fungerar bättre när man är där ute i spåret?

Det fanns ruskigt mycket blåbär i skogen… alldeles blått… vilket fick mig att komma på att jag missat att skriva om ett av de viktigaste sightseeingmålen i helgen, nämligen Lugna Dalen, Tisses gamla favoritställe… dit gick jag o Jonas hur som helst och där fanns det massor av blåbär och massor av myggor, så vi hade med oss ungefär lika många blåbär (två tallrikar med mjölk..) som myggbett hem.

Ska gå till apoteket snart och köpa lite MyggA… kanske på onsdag när jag ska träffa Ellinor på stan och klura på födelsedagspresent till Johanna!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *