Hoppa till innehåll

Daaaaaator!!!

Jaaaa, datorn kom idag!! För en gångs skull VAR det verkligen fånigt enkelt att få igång allt… hittills är jag nöjd med Dell. Nu längtar jag till Linköping och min fasta uppkoppling… måste ju surfa med föräldrarnas dator hemma, vem har modem till sin dator liksom? :)

Nu har jag hur som helst en midnattsgrå Dell Dimension 2400… med 512 mb RAM och 120 Gb hårddisk… får hoppas att detta är början på ett långt och lyckligt förhållande. Min nya älskling. :) Det första jag gjorde var såklart att ställa om från den där jobbiga, runda, färgglada XP-looken till en mer clean Windows… och installera Windows Commander! Ja, faktiskt Windows Commander, det var en mycket gammal version jag hittade på en cd-skiva… fast numera heter de ju Total Commander, eftersom Bill Gates blev gladare då. Jag klarar mig verkligen inte utan det programmet, det är alltså min favoritfilhanterare.

Blev glad över att musen var en scrollmus (Dells hemsida är faktiskt inte jättebra… lite mer info, tack!), att en PSP7-trial fanns med, jag fick en musmatta… och så. Fast givetvis måste jag ju stå ut med att det står Dell på en massa konstiga ställen och att jag har en massa konstig, onödig Dell-programvara. Jaja… får ordna upp det där sen. :)

Annars har jag även satt mig in litegrann i MySQL ikväll och kommit fram till att det nog är värt att testa till D-Grouphemsidan, om jag bara lyckas få kontakt med MySQL-servern…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *