Hoppa till innehåll

Varmt

Vaaarmt ute… Ganska lugnt på jobbet, inte så mycket post, inte så mycket inbetalningar. Postens fakturaspecifikation är under 6 sidor lång varje dag… vilket är gränsen för att den ska komma i ETT kuvert. Under en veckas tid ungefär var den precis 6 sid, under veckan innan var den tamejfan 7 VARJE dag… två kuvert, ett papper i det andra. Hmm.

I förrgår blev jag utlurad till Näsudden av familjen och fick då tillfälle att bada och utöka myggbettskollektionen. Chockerade min familj med ett myggbett av Helenasize… jag får verkligen jättefina myggbett ibland. :) Fast de som är störst brukar verkligen inte vara värst, så det gör inget.

Igår träffade jag Ellinor och köpte födelsedagspresent till Johanna. Sen satte vi oss på Smått & Gott-boden i hamnen och fikade och skrev jättefina små dikter till vårt grattiskort. Allt som rimmar på Johanna fick vara med. Till en början var det rätt okej sådär… typ

Johanna, Johanna,
du får mitt hjärta att stanna

(fast det är förstås oklart hur positivt det låter)

men sen urartade det till sånt i stil med

Vackra Johanna,
låt mig känna din ana
tomi

Fick lov att ringa Jonas för rimlexikonsupport också. :)

Idag kanske jag får min dator… det ringde i alla fall en kille från Schenker förut och ville leverera tre paket från Dell. Gav honom numret hem så får vi hoppas att päronen löser det hela.

Undrar hur mycket D-Groupjobb jag får gjort ikväll om jag får min dator… hmm…
Har kommit på att jag behöver lite mer än html till D-Groupsidan och surfar info om php… Är ju redan bekant med perl/cgi, men kanske vore det smidigare med php? Vet inte… någon som har en åsikt? Tyck i gästboken i så fall. :) (alla mina oändligt många läsare, eller hur det nu var..)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *