Pajkväll

Jag gjorde inte alls engelskan igår… jag sov i stället. :) Tänkte göra den nu… Jag pluggade faktiskt inte alls igår, men så kan det vara. Däremot hade jag pajkväll med världens bästa Ellinor och världens bästa Maria! Tacopaj, äppelpaj, Marias elvisp som var paj, samt sPAJs girls (vi FÖRSÖKTE iaf sjunga några låtar, men lyckades inte komma på hur så många gick…). Dessutom var vi ju pajasar, pajsare och allt sånt där… eller nåt. Försökte undvika att tänka på psPAJs, kretssimuleringsprogram. Jag tycker inte om elektronikinlämningsuppgifter!

Jonas & c:o var på inflyttningsfest hos Björn och vi hade lite telefonkontakt med dem, varpå vi kom på den briljanta idén att göra en inflyttningspresent till Björn. Vi hade pajtema och vi hade en massa gummibjörnar… vad kunde då vara bättre än att baka en gummibjörnspaj till Björn? Björn och paj i ett ju! Så det gjorde vi… det bubblade roligt om björnarna när de smälte. Vi lade dessutom i två filidutter, det såg konstigt ut. Sen åkte vi hela vägen från Berga till Lambohov i kylan och dimman för att överlämna presenten. Björn satt och sov i soffan när Maria, dvs en för Björn helt okänd kvinna, kom och väckte honom och gav honom en paj. Det var skojigt. Det var även skojigt att se honom försöka skära i pajen, den var liksom seg… :)

Vi hängde där ett tag innan det var dags att bege sig hemåt. Jag fick sällskap till Ryd med en Jonas som var ovanligt skägglös…

…och nu måste jag verkligen börja göra nytta, aaarggghh!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *