Hoppa till innehåll

Tillbaka! (kanske)

Skäggetorp Centrum är verkligen sunkigt! Har precis sprungit runt där, fyndat på Lindex butik med sånt ingen vill ha (två tröjor, 50 resp 100 spänn), med tveksamhet handlat på Göfab – tiokronorsbutiken (liksom, schampo av märket Göfab?) och släpat tungt från Systemet. Innan dess var jag nere på stan, klippte mig, köpte linsvätska, lät en optiker böja till mina glasögonbågar (de har varit sneda länge, men blev inte bättre när jag och Niklas söp till vid Stångån…), samt köpte två biobiljetter till Pirates of the Caribbean. Bio-dejt med Jonas imorrn. :) Varför har SF ett så värdelöst webb-bokningssystem?

Jag har varit en dålig människa och inte hunnit skriva i dagboken. Så jag kanske ska berätta om det viktigaste som hänt i korta drag… När skrev jag senast? *kollar* Aha… den dag då vi kollade på ett gammalt spex med nollegruppen. Då var det alltså en vecka kvar av “riktiga” nolle-p och två veckor till nollesittningen… Vad hände då, t.ex…? Donnakräftis för sektionens tjejer. München Hoben, ölfest med stora sejdlar, skulle kunna skriva massor om den… kul var det i alla fall. D-Group har haft diverse gyckeluppdrag, det har festats och förelästs… Lördagen 30/8 var Svarta Lördagen, då pateterna dräggar innan SOF/Fortes utedisco… D-Group ordnade sillfrukost för våra gamlingar, sen jobbade vi på första stationen på spritrundan och delade ut öl. På utediscot var det en massa skum…

Veckan efter började skolan, med linalg, elektriska kretsar, java och engelska. Massor, juh. Har haft ovanligt tajt schema också, schemalagt 8-17 nästan jämt och saker att göra efteråt så att man aldrig hinner plugga. Instabilt.

Rocky är en annan trevlig tillställning jag varit på… jag har också jobbat på studentstället Herrgårn en kväll med att stå i garderoben, samt att plocka och diska glas… Mina Nollan har redovisat sitt jättebra spex och jag var jättestolt över dem, de var jätteduktiga. Bra Nollan!!!

En av de största sakerna som hänt är såklart Nollephesten, eftersom vi i D-Group arrangerade den. 18 timmars arbetsdag blev det. :) Jag sprang runt och fotade en massa innan och under sittningen, på eftersläppet hade jag ett par vaktpass och ett par barpass. Det var jättekul att stå i bar, det påminde verkligen om Caffè Nero-jobbet… *faktiskt sakna lite*

Är i samma basgrupp som David, Einar, Stina och Rille nu. Handledare Linus. Har haft BG-mys, bakat pizza och spelat TriBond, kul.

Fullt upp, fullt upp. Ikväll ska jag leka med Ellinor och Maria! Först ska jag dock göra engelskaläxan, skriva cv och jobbansökan. Hmm, vilken seriös kurs… men kul är den, särskilt när vi har lektion med Pamela, en jättehäftig engelsk kvinna som verkligen sjuder av liv.

Nu ska jag försöka vara duktig och skriva regelbundet igen! Nu är jag i alla fall ifatt! Även om vissa saker verkligen hade förtjänat med uppmärksamhet i dagboken… jaja.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *