Läx och el…

Jonas tyckte att det var viktigt att nämna angående bion i söndags att vi satt kvar under hela eftertexterna och spanade på alla konstiga jobb som var listade, samt att vi då blev de enda som fick se den lilla filmsnutten som följde efter filmen, där man fick ta del av ett tragiskt livsöde…

Idag har vi haft en massa lektioner och inte en enda föreläsning för en gångs skull. Ganska skönt. På lunchen åkte jag och Niklas hem till honom, han hade inte med sig någon mat och jag såg min chans att slippa microkön. :)

Har haft möte med SexIT idag och diskuterat skiftet vi ska anordna för nya SexIT. D-Group och Läx har också haft möte och börjat planera inför julfesten som vi arrangerar ihop. Jag och en Louise har ansvarsområdet “lek och julklappar”, mycket allvarligt och betungande. :)

Annars sitter jag mest och svär över min inlämningsuppgift 1 i elektroniken. Har varit jätteseriös nu och fattar hyfsat hur det ska vara med hjälp av min fina simulering i datorn, men det blir fel när jag ställer upp ekvationer och försöker lösa dem… MORR!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *