Lämplig rubrik?

Idag måste jag fixa till min inlämningsuppgift i Elektriska Kretsar…… suck. Jag lyckades faktiskt göra den i onsdags och lämna in den i torsdags, men när jag fick tillbaka den i fredags var Sune inte nöjd med min kortslutningsström… så där har jag lite detektivjobb att ta tag i. Suck.

I fredags stekte jag och Jonas pannkakor och kramades. Det var stort. :) Senare på kvällen kom pappa och John och lämnade min skrivbordsstol och mina kängor. Nu har jag äntligen en egen skrivbordsstol! Häääärligt! Nu äger jag två möbler (stolen och Benno cd-pelare) om jag bortser från Davids bokhylla som egentligen var min. :)

David ja. Tänk att det faktiskt skulle kännas så mycket lättare till slut… Jag kan till och med säga helt uppriktigt att jag är glad för hans skull för att han verkar ha nån tjej på G… hade jag sagt nåt sånt i somras hade max halva jag stått bakom kommentaren… men nu är jag inte särskilt bekymrad. Men man får väl räkna med ett hugg i hjärtat om man råkar se dem nån gång och upptäcker att hon är 1000 ggr snyggare och bättre än jag (det lär jag ju tycka oavsett hur hon är). Jag blir iaf inte särskilt ledsen av att tänka på Davidsituationen längre. Det enda som kan göra mig ledsen är att tänka tillbaka på hur saker varit mellan oss förut, antingen och sakna det som var bra, eller fortfarande såras av det som inte var det… Men det som är nu spelar faktiskt ingen större roll. Jag vet att han älskade mig då (och att jag älskade honom), det är allt som spelar roll och ingenting kan ändra på det. Min snuttebubbe finns inte mer, det är historia.

Däremot har jag och Jonas, efter många om och men, börjat ha allt mer med varandra att göra… det såg ut att bli tvärt om ett tag, men oj vad saker kan ändra sig. Vi får väl se vad som händer…

Igår kom mamma på besök och shoppade med mig. Nu har jag äntligen en vettig jacka och så fick jag ett par skor också, inte illa. På kvällen skulle jag träffa mina Nollan hemma hos Norpan (en av dem), men det var inte så många som dök upp. Tre faddrar (jag, Nisse och Ubbe) och tre Nollan (Norpan, Tobias och Johannes). Vi tittade hur som helst på inspelningen av spexet, en Jönssonliganfilm och en film om roliga sketcher, samt blev bjudna på pyssliga Norpans hemgjorda crème brulée och glass (även den hemgjord alltså). Duktig kille! :) Han hade en schysst lägenhet i Berga, fast den hade ruggigt fula tapeter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *