Hoppa till innehåll

IT-X

I måndags bar det iväg på kryssning igen… denna gången var det UH-båten, eller IT-kryssningen som vi också kallar den helt själviskt. Vi var ett stort gäng IT-are och ekonomer som åkte tillsammans, ekonomer för att vår gamla klasskompis Olof dragit med sig ett gäng av sina nya kursare.

Jag lyckades faktiskt inte ha riktigt lika roligt som väntat… kanske lite för höga förväntningar, och så mådde jag lite halvbra. Bland annat vägrade min mage låta mig äta särskilt mycket av buffén, den ville helt enkelt inte. Den ville inte att jag skulle dricka heller, så jag höll mig nyktrare än de flesta.

Hade lite småtrevligt i alla fall. Träffade Lotta, klasskompis på gymnasiet, på denna IT-X OCKSÅ. :) Såg ett par minnesvärda konserter… Den bästa i särklass var José Gonzalez, han imponerar. En riktigt mysig konsert var det, alla satt lugnt på golvet och Gonzalez var kung på gitarren. Paulas konsert var mest minnesvärd för att hon var så porrig och folk ändå tyckte att hon var kass. :) Hell on wheels stod för ett annat framträdande och var i alla fall tillräckligt bra för att få mig att ladda ner mp3s…

Efter kryssningen blev jag såklart sjuk igen… igår mådde jag riktigt risigt och avsade mig mitt jobbpass på Kårallens kravall ikväll. Är ganska glad för det nu, visserligen mår jag bättre, men jag känner ändå att jag behöver sömn.

Idag har vi jobbat järnet med en dalgoptlab igen, samt gycklat på en fulsittning mitt i.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *