Hoppa till innehåll

Tackfest HG

Igår åt jag och Jonas våfflor till lunch. :) Vi hade med oss våffeljärn, smet i en PET-flaska, sylt och grädde till skolan och satt i ett BG-rum och mumsade. Mysigt! :)

Igår var det även tackfest på HG för folk som jobbat där under hösten. Vi groupiesar har ju jobbat varsin kväll, så vi fick komma dit och äta gratis sittningsmat och dricka gratis öl fram till 22. Skoj, skoj! Blev glad över att få fylld aubergine, samma som på Donnamiddagen, jag har varit sugen på sån ända sen dess. Ett kul inslag var checklistorna på sångbladen, där man skulle samla kryss för saker som “beröm garderobspersonalen”, “fejka orgasm vid ölbaren”, “pussa en groupie” och “erbjud någon frukost i morgon”. Jag samlade massor av kryss, men tolkade också uppgifterna ganska fritt. :)

När festen började likna vanlig HG-kväll ett par timmar efter gratis alkohol tröttnade jag och Daniel och gick hem till honom en sväng, så att jag skulle få se hans nya fina lägenhet. Han bjöd på glass och te också, mycket trevligt. Sen gick jag hem och sov hos sötis, som var en typiskt bra pojke och bakade scones till oss på morgonen. :) JÄTTElänge sen jag åt scones, det var jättegott.

Idag pysslar jag med massa saker… har skrivit gyckeltexter, gjort förslag till julklappslappar och placeringskort till julfesten, klurat på DÖMD-tema osv… På min att-göra-lista för resten av kvällen (klockan är redan halv 8) står även, förrutom att äta mat och kanske promenera med Jonas, sy märken, göra BG-mål, skriva på genusrapporten, kolla lab 3 i dalgopt… ojojoj.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *