Hoppa till innehåll

2 mån m.m.

Igår firade jag och Jonas 2 månader! Detta gjorde vi självfallet genom att steka pannkakor. :) Mysigt. Vi träffades på lunchen också och köpte biljetter till Barbaphesten, den årliga IT-festen anordnad av ettorna.

Ikväll borde jag egentligen ha varit på sektionsaktivas kickoff, festerifest och Legotrippenkravall… men jag har rationaliserat bort allihop till förmån för duktigsaker. Dessutom är det festeritackfest på HG imorrn och IT-kryssning må-ti, så det känns som att festligheterna räcker och blir över ändå, man har ju nätt och jämnt återhämtat sig efter Tuben. :)

Idag har jag varit hos sjukgymnasten för andra gången, men jag hade inte så mycket att komma med egentligen eftersom jag inte har lyckats börja träna och inte varit särskilt flitig med mina övningar för knät heller. Ska kontakta henne igen när jag känner att jag vet om det hänt nåt…

Måste börja träna! Varför ska det vara så omöjligt? Massvis av kvällar är uppbokade och hittar jag en kväll som jag kan brukar jag alltid lyckas bli sjuk… sen är det dyrt med träningskort också, 800 spänn om jag inte minns fel. Jag har 150 spänn på kontot och kanske en femtilapp lite drygt i plånboken… tur att jag får låna pengar av snälla CSN på tisdag.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *