Hoppa till innehåll

Tuben

Nu är jag tillbaka i den hektiska verkligheten igen efter en kul helg i Stockholm. Vi åkte alltså på Tuben, vilket innebar att det var sittning på fredagskvällen, tunnelbaneåkning i 9 timmar på lördagen (hela tunnelbanenätet!) och sedan sittning igen. Jättekul! Jag fotade såklart en massa och bilderna finns här!

Idag har vi någon sorts genusdag schemalagd 8-21 vilket innebär att jag ägnar dagen åt saker jag måste göra i största allmänhet. Tyvärr orkade vi inte upp så tidigt i morse, lite sömn att ta igen från den hårda helgen kanske… Har lunchat tillsammans med Jonas, David och Ellinor hemma hos David, det var trevligt… sen dess har tiden gått fruktansvärt fort medan jag hållit på med Tubenbildsidan, lite D-Groupgrejer och med att börja sy på kardborreband i en ficka på IT-åvven som jag ska använda snart (“säker” ficka för kameran). Jag skulle ju hinna plugga massor idag också ju! Jaja, klockan är bara halv 6, jag kan sitta många timmar till… vilket kul liv man har… får se fram emot pannkakor med Jonas imorrn, vi firar 2 månader då. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *