Hoppa till innehåll

DALGOPT

Bara en liten paus från DALGOPT-pluggandet… ja, Datastrukturer ALGoritmer och (kombinatorisk) OPTimering alltså… det är nog nåt fel på mig, jag tycker faktiskt att det låter rätt kul med denna kurs när jag läser de övergripande målen… men det är inte kul. Eller det kanske är det egentligen, fast det blir jobbigt för att man inte hinner engagera sig?

Glömde skriva i mitt förra inlägg att jag var hos David, exet, igår… första gången på mycket länge som jag träffade honom ordentligt och vi var trevliga mot varandra dessutom. Det var ganska trevligt… hur som helst var syftet med det hela att jag skulle lämna en grej plus att vi skulle dela upp våra Asiensouvenirer. Det sista lyckades vi inte alls med, så vi får väl krångla vidare på den punkten. Vi vill ha tavlan båda två…

Sen skulle jag ha sovit ensam inatt, men Jonas blev sugen på varm choklad och hade inte grejer till det, så han kom hit och gjorde sån och så skulle vi bara gosa lite… och sen gick det ju som det gick, vaknade imorse med linser och allt. :) Men det var riktigt mysigt faktiskt…….

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *