Hoppa till innehåll

Stressad och godkänd

Argh! Det är så fånigt, fånigt mycket att göra nu… Och när man redan vet att veckan är fullproppad till bristningsgränsen (igår pluggade jag till 02.00…) så kommer DALGOPT-föreläsaren och upplyser en om att till labben nu på måndag ska man ha förberett fånigt, fånigt mycket, grejer som man inte har en aning om. Kul. Eller inte. Jag och Åke, min labbkompis, satt och kliade oss i huvet igår efter skolan över problemet, ett minvärdesflödesproblem med fånigt, fånigt mycket saker att ta hänsyn till. FÅNIGT! :)

Nu har jag och Einar precis haft möte med Jens, labbhandledaren för javaprogrammeringen… han satt där och förklarade våra buggar och jag förberedde mig på att på något sätt klämma in lite programmering i mitt tajta schema, men sen avslutade han med att säga att han var nöjd och förklarade oss godkända, buggar till trots! Jag tycker om Jens (fast inte alls lika mycket, eller på samma sätt, som jag tycker om dig, Jonas. :) Puss!)!

Missar två DALGOPT-föreläsningar på fredag eftersom laget “Vi bor här” (jag, Jonas, Ellinor, X-Staben och Cider..), mfl, då beger sig mot Stockholm och tillställningen Tuben… apropå Ellinor så träffade jag och David (hennes pojkvän juh, jättesött…) henne igår vid lunchen och så plockade vi med oss henne och två andra filfaktjejer till CYD och IT-rummet för att äta lunch… trevligt. De var gulligt mycket outsiders i de här omgivningarna. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *