Hoppa till innehåll

Solaris

Nu är jag precis hemkommen från en filmkväll med David och Einar… vi har tittat på filmen Solaris i en rysk variant från 1972 och en amerikansk remake från 2002. Det är faktiskt såpass seriöst som ett skolprojekt, vi ska skriva rapport i kursen Kommunikation & Genus… så vi ska jämföra och analysera ur ett genusperspektiv. Vilket vet vi inte riktigt… filmerna var hur som helst klart skumma, den ryska mycket bättre än den amerikanska. Förhoppningsvis kommer vi väl på något bra och genusrelaterat att diskutera.

Lagade fin mat också, fläskfilé… ett litet avstamp från min nästan-vegetarianism. Det var ju fint kött i alla fall… Till saken hör att jag dessutom åt vanlig lasagne på Pallen-lagsitsen och tidigare fick ett enormt falukorvsug och tillfredställde det genom att äta knäckemacka, pannkaka och varma mackor med falukorv… men nu borde jag ha fått nog för ett tag. :) Jag vill fortfarande äta vegetariskt NÄSTAN jämt.

Just ja, jag har kuggat en tenta också, programmeringen… suck… lite fler omtentor till jul, det behövde jag. *ironisk*

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *