Hoppa till innehåll

Pallen

Den senaste tiden har i ganska stor utsträckning ägnats åt Pallen, VI-Lings bordshockeyturnering och dess runtliggande aktiviteter… Jag, Einar, Åke och Tor ställde nämligen upp med laget “Oreifos vänner”! I torsdags var det kravall, med lagsittning som förfest. Det gick vilt till. :) D-Group gycklade också, det var intressant att gå upp och gyckla mitt i sittningen, skoj. Hade en riktigt kul kväll… men var kanske lite väl törstig. Var ganska seg på fredagen och lyckades bli två timmar sen till avtalad tid klockan TRE då vi skulle måla vårat hockeylag. Grabbarna skulle iväg på festerifest sen, så jag som bangade den kunde iaf kompensera min sena ankomst genom att sitta kvar och göra klart jobbet. Sen hann jag inte så mycket mer egentligen… la upp bilder från torsdagen, pillade med D-Grouphemsidan och sen var det inte mycket dag kvar.

Idag har vi spelat bordshockey… mitt lag åkte ut efter första matchen, mest pga mig… Nåväl… vi slapp i alla fall stanna så länge. :) Har faktiskt blivit lite sugen på att spela mer bordshockey iaf… fick spela i 4 minuter och hann knappt återinlära att hitta spakarna på den tiden. Hade man varit seriös hade man övat… :)

Åkte sen hem och åt en massa vitlök… mår nämligen inte alls bra idag. Suck. Lyckades fajta bort skiten förra gången mha vitlök, apelsinjuice och vila, får väl hoppas att det funkar den här gången också.

Har även kontaktat en massa folk… jag, Ellinor och Jonas åker till Stockholm nästa helg med diverse folk. Det är nämligen Tuben då! Massa fest och på lördagen ska vi åka runt Stockholms tunnelbanenät. Förhoppningsvis kommer vi att träffa Henrik och Alva då!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *