Hoppa till innehåll

Sittning, spex, Vadstena

Oj, nu har tiden alldeles sprungit ifrån mig och jag har inte hunnit skriva på länge. Det har hänt en massa och jag har inte alls uträttat allt jag borde… varför kan man inte få ha fler timmar på dygnet?

I torsdags ordnade jag och sötisen sittning för några vänner, som förfest innan tentakravallen. Sittningen hette “Ditt livs sittning” och temat var just livet, fast baklänges. Alla inbjudna hade fått ett brev med en kort beskrivning av vilken ålder de skulle låtsas ha när de kom till festen och ett litet uppdrag, nån kul grej att göra på sittningen. Eftersom vi började baklänges inledde vi med begravning för våra döingar. :) Under förrätten höll pensionärerna i bingo, de medelålders höll tal på 50-årskalaset och så vidare… det var riktigt kul! Kravallen var också kul efteråt, men sittningen var bäst såklart! :)

I fredags var jag och sötis på Holgerspexet, Wyatt Earp. Sötis skriver ju spexmanus till det stora spexet, Linköpings studentspex, så vi sågade dem vänligt men bestämt längs fotknölarna vad gäller spexskicklighet, därmed inte sagt att vi inte hade kul. Det var skoj och det bjöds på flera strålande sång- och dansinsatser.

I lördags var jag och sötis i Vadstena på utflykt! Det var kul att se lite annat, mysigt att ha en dag att bara vara med Jonas. Mer om Vadstenautflykten kommer strax att finnas på nätet, eftersom vi bygger en fotohemsida ihop…

Igår utförde vi ett hemligt projekt. :)

Och annars är det fånigt mycket plugg, gyckelträning och annat. Återkommer! :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *