Hoppa till innehåll

Elak hals

Drog visst på mig ohälsa efter helgen… har oooont i halsen och huvudet och är allmänt risig.

Idag har varit en Studienämndsintensiv dag. Utvärdering av javakursen 8-10, Studienämndsmöte på lunchen, utvärdering av Elektriska Kretsar 13-15… men nu är allt sånt klart på ett tag. Jag har till och med skrivit protokollet från EK:n, där jag var sekreterare.

Ringde precis David… eftersom vi har lite grejer att fixa. Han gör det inte lätt för mig… “Hej, det är Helena… hur är det?” “Hur så?”…….. Jaja, det bidde inget den här gången iaf. Han var också sjuk. Får försöka hitta tid/mod att ringa nån annan gång…

Nu ska jag nog kurera mig med apelsinjuice, varm säng och film. Har redan ätit två stora vitlöksklyftor på knäckebröd…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *