Hoppa till innehåll

Tenta & sittning

Sådär, nu är tentorna över för den här gången. Är nyfiken på hur det gick med engelskan och programmeringen, linalgen är inte lika viktig eftersom det bara var kontrollskrivning… även om det såklart är bra att ha koll.

Igår var jag på Donnas höstmiddag, sittning på HG, efter javatentan. Jag och Malin drack förfördrink och laddade ner dåliga låtar med ordet “party” i titeln innan vi slutligen hamnade med resten av flickorna på HG. Det var en bra sittning med god mat och kul gyckel. Jag sprang runt och fotade en massa till D-Groupsidan och så. Hade kul efteråt på HG också, för en gångs skull kom Jonas hem innan mig till och med, så jag fick kramas när jag kom hem. :)

Idag har det varit lite småsegt… har promenerat till skolan och skrivit ut saker. Det tog ganska lång tid att fixa med bilderna från igår också eftersom det var så många att välja mellan. Nu är klockan redan 20 över 8 och jag har inte alls hunnit allt jag borde… jaja. Snart kommer Jonas och våran ärtsoppa. :) (billig-mat-projekt)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *